Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Om FC Näset

Vår ambition är att utveckla ungdomar som fotbollsspelare och bidra till deras sociala fostran samt erbjuda en så utvecklande miljö att ungdomarna har möjlighet att nå sin fulla kapacitet. 

Vi är en förening som önskar ligga i framkant när det gäller spelarutveckling och vi har som mål att gå så långt det är möjligt i seriespelet och spela många cuper. 

Medlemmarna kommer från sydvästra Skåne. 


Styrelsen
Styrelsemedlemmar:
Pelle Axelsson (Ordförande)
Mats Danielsson
Stefan Holmqvist (kassör)

FC Näset - stöd
Du kan stödja FC Näset på många olika sätt. Oavsett vilket av dem du väljer är det mycket värdefullt för oss.
Stöd föreningen via Gräsroten
Gräsroten
Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundeservice på 0770-111111.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

https://svenskaspel.se/grasroten/forening?id=10969
 
Våra sponsorer