FC Näset
Officiell Hemsida

10 raka segrar för FC Näset!
2021-08-31 13:24
Markus Holasek och Gabriel Mattsson efter 0-7 vinst borta mot Arlövs BI (I vår vita bortadress som är en hyllning till den tidigare föreningen BK Näset där majoriteten av våra spelare är fostrade i)

Wow! 10 raka vinster och i dagsläget ser tabellen ut såhär inför fredagens viktiga seriefinal mot Holmeja IS hemma på Höllvikens IP.

Klågerups GIF 8 0 0 8 8 - 32 -24 0

Vi har "spelat" 4 matcher sen uppehållet och då egentligen endast 3 då Klågerup tyvärr fått lämna W.O. här är resultaten.

W.O

Vi visar gång på gång styrka i helt olika typer av matcher. Gemensamt i dom är vi kommit ut som segrare efter 90min.

Mot Arlöv spelade killarna ut hela registret och från minut 1 var det inget snack om saken att killarna skulle ta en trygg seger med hem till Höllviken. Matchens MVP var Rasmus Olander med sitt hattrick. Tre otroligt vackra mål dessutom.

Matchen mot Skabersjö blev en tuff kamp där Skabersjö försvarande sig tappert medans vi såg till att bränna massvis med chanser. men i 81 minuten kunde Gabriel Mattsson frälsa oss med en läcker klackskarv på en hörna in i mål. Matchens MVP kan inte gå till någon annan än "Gabbe". Även om Markus Holasek gör en jättematch som vanligt.

Nu i i helgen mötte vi tabelltrean Team Sandby som endast hade 1 förlust på hela säsongen. Sandby spelade en fin fotboll medans vi hade svårt att få igång spelet och rättvist tog Sandby ledningen med  1-0 efter 22minuter. Då som många gånger tidigare i år reste sig laget kollektivt och vände på matchen helt. 1-1 snabbt i 30e minuten av Rasmus Olander med fin klackassist från Gabriel Mattsson. 1-2 i 63e minuten av Zebastian Andersson som snurrar upp hela Sandby försvaret på egen hand och rullar enkelt in bollen bredvid målvakten. Filip Lenander skulle göra det avgörande målet då han tryckte in 1-3 på en kontring i 74e minuten då Sandby fick in en hörna i minut 76.
Skall också nämnas här vilken match Erik Tillgren gör!
Stoppade allt, vann allt, överallt! Matchens MVP.